Questions

Izdvojili smo najčešća pitanja i odgovore korisnika ISIC i/ili Studentske čip kartice. Za dodatna pitanja piši nam na info@mojakartica.rs ili nas kontaktiraj na broj telefona 011/33 49 877.

Nakon dobijanja kartice potrebno je registrovati karticu kreiranjem Korisnickog  profila na sajtu www.mojakartica.rs. Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, Korisnički servis će odobriti aktivaciju i kartica će biti aktivirana. Tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.  Vise o aktivaciji kartice mozeš pogledati u odeljku ’aktivacija kartice’.

U  polje “broj kartice” unosi se broj koji se nalazi ispod slike i počinje slovom S .

Aktivacijom kartice korisnik dobija svoj profil u kome se nalaze najaktuelnije informacije o popustima, pogodnostima, seminarima i konkursima za mlade.  Mogu se preuzeti  promo vaučeri, izvršiti prijava na neki konkurs i još mnogo toga.

ISIC kartica je jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Veoma jednostavno! Potrebno je pogledati spisak popusta u zemlji i pokazati karticu prilikom plaćanja. Na svim mestima koja daju popuste postoji nalepnica sa ISIC zaštitnim znakom!

Za korišćenje kartice u inostranstvu potrebno je posetiti sajt www.isic.org, radi više informacija o  popustima i uslovima korišćenja kartice u željenoj zemlji. Svaka nacionalna ISIC organizacija razvija popuste u svojoj zemlji, te se ti popusti ne mogu upoređivati sa popustima koje obezbeđujemo u Srbiji. U slučaju postojanja problema pri realizaciji popusta/pogodnosti kntaktirati lokalnu ISIC kancelariju u toj zemlji.

Kartica je IDENTIFIKACIONA, što znači da važi samo za vlasnika kartice.

U slučaju postojanja problema prilikom ostvarivanja popusta ili neke druge pogodnosti koja je navedena na našem sajtu  obratite se Korisnickom servisu putem mejla info@mojakartica.rs ili broja telefona 011/33 49 877.

Karticu je moguće ponovo izdati uz plaćanje nove članarine.