Najčešća pitanja

Izdvojili smo najčešća pitanja i odgovore korisnika ISIC kartice. Za dodatna pitanja piši nam na isicmontenegro@gmail.com  .

ISIC kartica je jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom svijeta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namjenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Veoma jednostavno! Potrebno je pogledati spisak popusta u zemlji i pokazati karticu prilikom plaćanja. Na svim mestima koja daju popuste postoji naljepnica sa ISIC zaštitnim znakom!

Za korišćenje kartice u inostranstvu potrebno je posjetiti sajt www.isic.org, radi više informacija o  popustima i uslovima korišćenja kartice u željenoj zemlji. Svaka nacionalna ISIC organizacija razvija popuste u svojoj zemlji, te se ti popusti ne mogu upoređivati sa popustima koje obezbeđujemo u Crnoj Gori. U slučaju postojanja problema pri realizaciji popusta/pogodnosti kontaktirati lokalnu ISIC kancelariju u toj zemlji.

Kartica je IDENTIFIKACIONA, što znači da važi samo za vlasnika kartice.

U slučaju postojanja problema prilikom ostvarivanja popusta ili neke druge pogodnosti koja je navedena na našem sajtu  obratite se Korisnickom servisu putem mejla isicmontenegro@gmail.com  ili broja telefona 067/ 176 054.

Karticu je moguće ponovo izdati uz plaćanje nove članarine.