Najčešća pitanja

Izdvojili smo najčešća pitanja i odgovore korisnika ISIC i/ili Studentske čip kartice. Za dodatna pitanja piši nam na info@mojakartica.rs ili nas kontaktiraj na broj telefona 011/33 49 877.

Nakon dobijanja kartice potrebno je registrovati karticu kreiranjem Korisnickog  profila na sajtu www.mojakartica.rs. Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, Korisnički servis će odobriti aktivaciju i kartica će biti aktivirana. Tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.  Vise o aktivaciji kartice mozeš pogledati u odeljku ’aktivacija kartice’.

U  polje “broj kartice” unosi se broj koji se nalazi ispod slike i počinje slovom S .

Aktivacijom kartice korisnik dobija svoj profil u kome se nalaze najaktuelnije informacije o popustima, pogodnostima, seminarima i konkursima za mlade.  Mogu se preuzeti  promo vaučeri, izvršiti prijava na neki konkurs i još mnogo toga.

ISIC kartica je jedini međunarodno priznati studentski ID koji ima status zvaničnog dokumenta na mnogim univerzitetima i školama širom sveta i omogućava brojne popuste i pogodnosti. Namenjena je učenicima i studentima od 12. godine starosti.

Veoma jednostavno! Potrebno je pogledati spisak popusta u zemlji i pokazati karticu prilikom plaćanja. Na svim mestima koja daju popuste postoji nalepnica sa ISIC zaštitnim znakom!

Za korišćenje kartice u inostranstvu potrebno je posetiti sajt www.isic.org, radi više informacija o  popustima i uslovima korišćenja kartice u željenoj zemlji. Svaka nacionalna ISIC organizacija razvija popuste u svojoj zemlji, te se ti popusti ne mogu upoređivati sa popustima koje obezbeđujemo u Srbiji. U slučaju postojanja problema pri realizaciji popusta/pogodnosti kntaktirati lokalnu ISIC kancelariju u toj zemlji.

Kartica je IDENTIFIKACIONA, što znači da važi samo za vlasnika kartice.

U slučaju postojanja problema prilikom ostvarivanja popusta ili neke druge pogodnosti koja je navedena na našem sajtu  obratite se Korisnickom servisu putem mejla info@mojakartica.rs ili broja telefona 011/33 49 877.

Karticu je moguće ponovo izdati uz plaćanje nove članarine.

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552