Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Iskoristi popuste – ISIC Montenegro

Iskoristi popuste

Popusti i pogodnosti koje kartice omogućavaju mogu se koristiti kako u Crnoj Gori  tako i širom svijeta, u preko 130 zemalja koje razvijaju međunarodne studentske i profesorske projekte.

Istraži svoje mogućnosti, iskoristi  karticu za popuste!

Crnogorsko narodno pozorište (CNP)

je moderno pozorište koje njeguje savremene međunarodne pozorišne trendove. CNP kroz popust od 50%, koji daje korisnicima ISIC kartice pri kupovini karata, daje veliku podršku projektu namijenjenom mladima.

Hard Rock cafe

Ovo je svjetski opremljen prostor gdje su smješteni kafe, restoran, prostrana terasa, sala za sastanke, bina za nastupe bendova, kao i Rock Shop.
Samo za ISIC korisnike Hard rock Podgorica je pripremio čak 50% popusta UTORKOM na hranu i bezalkoholna pića.

CKB – Crnogorska komercijalna banka

je apsolutni lider u svim bitnim segmentima poslovanja. CKB je veoma važan partner koji pruža značajnu podršku ISIC-ovm korisnicima u Crnoj Gori.

Popusti u inostranstvu

Istraži popuste u preko 130 zemalja svijeta koje razvijaju ISIC karticu. Označi zemlju i tip popusta koji te zanima i uskoči u ISIC avanturu!

Popusti u Crnoj Gori

Edukacije, smiještaj, putovanja, zabava, šoping, njega i zdravlje…izaberi kategoriju i pretraži popuste koje su na usluzi korisnicima ISIC kartice!

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556