O nama

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

Kontakt informacije:

+382 68 499 045

montenegroisic@gmail.com

www.isic.me

https://www.instagram.com/isic.montenegro/

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

Kartica između ostalog predstavlja i sredstvo ostvarivanja velikog broja popusta u preko 130 zemalja svijeta. Pored mnoštva popusta, ona podstiče mobilnost mladih, predstavlja njihovu ulaznicu u svijet omladinskih dešavanja, olakšava im  svakodnevni život i čini pristupačnim mnoge proizvode i usluge.

ISIC se trudi da studentima i učenicima u Crnoj Gori  obezbijedi uslove koji su nalik onima u kojima uživaju studenti u svim krajevima svijeta.