Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Apliciraj za karticu – ISIC Montenegro

Izdavanje kartice

Karticu možete dobiti brzo i lako koristeći prijavni formular. Popunite formular klikom na ikonu ‘Prijavni formular’  i izaberite jedan od načina isporuke kartice.

Na raspolaganju su vam sledeće mogućnosti isporuke ili preuzimanja kartice:

 1. Preuzimanje kartice u Korisničkom servisu – Ukoliko odaberete ovu opciju, kartica će vas čekati u Korisničkom servisu u Beogradu, Starine Novaka 1 (prvi sprat). Prilikom preuzimanja potrebno je da sa sobom ponesete neophodnu dokumentaciju, a članarinu plaćate na licu mesta.
 1. Isporuka putem preporučene pošliljke – Ukoliko odaberete ovu opciju, dokumentaciju morate priložiti u elektronskom obliku, a plaćanje članarine izvršiti putem uplatnice na šalteru banke, pošte ili online banking-a . Za ovaj vid isporuke potrebno je 3-5 radnih dana. Isporuka preporučenom pošiljkom je besplatna.
 1. Isporuka kurirskom službom – Ukoliko odaberete ovu opciju, karticu ćemo poslati kurirskom službom. Prethodno je potrebno da priložite kompletnu dokumentaciju u elektronskom obliku, kao i da izvršite uplatu članarine putem uplatnice na šalteru pošte, banke ili online banking-a. Iznos članarine je uvećan za troškove isporuke Kurirskom službom koji iznose 180 dinara i plaća ih korisnik prilikom uplate članarine. Za ovaj vid isporuke potrebno je 1-2 radna dana.
 1. Platna verzija kartice – Ovu verziju kartice možete da podignete u izabranoj filijali OTP banke. Procedura izdavanja do preuzimanja u proseku traje 7 do 15 radnih dana.

NEOPHODNA DOKUMENTACIJA ZA IZDAVANJE KARTICE

ISIC – Međunarodna studentska identifikaciona kartica
 • Skenirana kopija lične karte.
 • Potvrda o studiranju za tekuću školsku godinu ili prva strana indeksa i strana sa overenim semestrom za tekuću školsku godinu. Apsolventi, postdiplomci i specijalizanti dostavljaju uverenje o redovnom studiranju.
 • Jedna mala fotografija (veličine kao za ličnu kartu)
 • Plaćena godišnja članarina u iznosu od 700 RSD koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)
ITIC – Međunarodna profesorska identifikaciona kartica
 • Kopija lične karte ili pasoša
 • Potvrda iz škole/fakulteta da je prosvetni radnik/ca u stalnom radnom odnosu (minimum 18-časovna radna nedelja)
 • Jedna mala fotografija (veličine kao za ličnu kartu)
 • Godišnja članarina u iznosu od 700 RSD koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)

Uputstva za postupak prilaganja dokumentacije u elektronskom obliku radi uspešnog naručivanja kartice

Sva dokumenta koja se prilažu (upload-uju) moraju biti u jednom od sledećih formata: .jpeg, .png ili .jpg

Veličina svakog pojedinačnog fajla (skeniran dokument, fotografija i uplatnica) ne sme da pređe 1 MB. U slučaju da veličina svakog od navedenog fajla prelazi veličinu od 1 MB, online naručivanje kartice neće biti uspešno.

Potrebno je da sva polja kod naručivanja kartice budu popunjena, dokumenti upload-ovani u traženom formatu i poslednja tri polja budu markirana kako bi proces naručivanja kartice bio uspešan.

Odgovornost za ispravnost podataka i dokumenata

GTG ima pravo provere svih dokumenata kod nadležnih institucija i organa. Svu odgovornost za ispravnost i autentičnost podataka snosi korisnik. Falsifikovanje, izmena i zloupotreba ovih dokumenata je krivično delo. U slučaju zloupotrebe GTG će omogućiti uvid u podatke korisnika nadležnim organima.

Podaci korisnika i privatnost

Sve podatke korisnika prikupljene putem prijavnog formulara GTG će čuvati u dobroj nameri i neće ih ustupati drugim licima osim nadležnim u slučaju zloupotrebe ili falsifikovanja dokumenata.

Kontakt podatke kao što su e-mail i broj mobilnog telefona koristićemo isključivo za obaveštavanje korisnika o pogodnostima.

Korisnički servis

Adresa: Starine Novaka 1 (prvi sprat), Beograd, Srbija

E-mail: info@mojakartica.rs

Telefon: +381 11 33 49 877

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556