Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Isic CKB platna kartica – ISIC Montenegro

ISIC CKB junior kartica

Šta je ISIC CKB platna kartica?

  • ISIC CKB platna kartica je kombinacija ISIC kartice i platne kartice CKB banke, znači ’’2 u 1’’ kartica.

Kome je namijenjen CKB junior paket?

Svim studentima koji imaju dokaz o studiranju u tekućoj školskoj godini i imaju između 18 i 24. godina.

Šta obuhvata CKB junior paket?

  • CKB transakcioni račun za izvršavanje nacionalnih platnih transakcija
  • ISIC CKB Mastercard debitna kartica
  • CKB GO servis
  • CKB SMS servis

Da bi klijenti postali korisnici CKB Junior paketa, potrebno je da budu članovi ISIC međunarodne studenske organizacije, koja svojim korisnicima pruža niz povoljnosti, na preko 150.000 prodajnih mjesta širom svijeta. ISIC kartica predstavlja i jedinu međunarodnu studentsku identifikaciju.

Gdje mogu da apliciram za CKB junior paket?

Da bi aplicirali za CKB Junior paket, potrebno je da posjetite najbližu poslovnicu CKB banke, ispunite pristupnicu i dostavite potvrdu sa fakulteta o redovnom statusu studenta.

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556