Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Itic kartica – ISIC Montenegro

ITIC kartica – Internacionalna profesorska identifikaciona kartica

Šta dobijate uz ITIC karticu?

 • Međunarodni profesorski identifikacioni dokument
 • Popuste i pogodnosti u zemlji i širom svijeta!

Šta je potrebno za dobijanje ITIC kartice:

 • Kopija lične karte ili pasoša
 • Potvrda iz škole/fakulteta da je prosvetni radnik/ca u stalnom radnom odnosu (minimum 18-časovna radna nedelja)
 • Jedna mala fotografija (veličine kao za ličnu kartu)
 • Godišnja članarina u iznosu od 6 eura koja važi od septembra jedne do decembra naredne školske godine (kartica je vezana za školsku godinu)

Objašnjenje važenja ITIC kartice

Ciklus važenja ITIC kartice počinje u septembru svake školske godine i završava se u decembru naredne godine (najduži period važenja je 16 mjeseci).

Primer važenja za školsku 2018/2019 godinu:

 • Apliciranje za ITIC karticu podnošenjem potvrde za školsku godinu 2019./2020. godinu se najranije može obaviti u septembru 2019. godine kada zvanično počinje školska 2019./2020. godina. U ovom slučaju kartica će važiti od septembra 2019. do decembra 2020. godine.
 • Ukoliko korisnik kartice podnese zahtjev u bilo kom drugom sledećem mjesecu 2019. (oktobar, novembar ili decembar) ili 2020. godine, ITIC kartica će imati važenje od mjeseca u kome se aplicira do 31.12.2020.

Na ovom primeru se mogu tumačiti naredne školske godine. Iznos članarine je isti za bilo koji period podnošenja zahtjeva. Pri obnovi ITIC kartice potrebno je dostaviti svu neophodnu dokumentaciju.

Gdje mogu da apliciram za ITIC karticu?

Korisnički sevis
Adresa: Svetozara Markovića 19, Podgorica, Crna Gora
Telefon: +38267176054
E mail: sukicjelena@gmal.com

knjizara RASTER
adresa: Oktobarske revolucije br.10, Podgorica

Gde mogu da apliciram za ITIC karticu?

 1. U Korisničkom servisu u Beogradu: Starine Novaka 1, Beograd, od ponedeljka do petka (08-16h).
 2. U Novom Sadu, BAS Konsalting, Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin, III sprat, lokal 57. Kontakt: +381 21 3015 119, +381 69 5030 423, , od ponedeljka do petka (09-17h)

Poručivanje putem pošte:

 • Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete i lično aplicirate za karticu, možete je poručiti putem pošte. Potrebno je da pošaljete navedena dokumenta kao i dokaz o uplati članarine, na adresu Evropskog omladinskog centra, Starine Novaka 1/1 , Beograd.
 • Uplatu vršite na naš žiro račun: 205 – 89488 – 23Isporuka kartice je od 5 do 7 radna dana od dana kada je primljena vaša pošiljka.

  Ukoliko želite da vašu ITIC karticu pošaljemo post-expresom radi brže i sigurnije isporuke, molimo da na pomenuti račun uplatite 180 dinara više za isporuku kartice.

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556