Registracija korisnika i aktivacija kartice

OBJAŠNJENJE

REGISTRACIJA KORISNIKA

Svi stari i novi korisnici kartica treba da naprave novi korisnički profil na novom portalu mojakartica.rs. sa ispravnim podacima za potpunu registraciju korisnika.

1. Izaberite opciju Moj profil/Aktivacija

2. Upišite sve neophodne podatke koji su potrebni za registraciju korisnika.

Prilikom popunjavanja podataka, potrebno je da izaberete i tačnu karticu koju posedujete i da unesete ispravan broj kartice!

 •  Da biste ispravno uneli vrstu kartice koju posedujete, u okviru polja “Kartice” možete da pogledate slike svih kartica klikom na polje “Vrste kartica”.
 • Kod polja “Broj kartice” prilikom registracije kliknite na malu notifikacionu ikonicu u obliku znaka pitanja kako bi vam se pokazali primeri brojeva kartica koji se unose prilikom registracije/aktivacije korisnika.

3. Nakon što ste završili sa popunjavanjem podataka, potrebno je da kliknete na dugme ” Registruj se” i na email ćete dobiti link za aktivaciju Korisničkog profila.

4. Klikom na link tvoj Korisnički profil postaje aktivan!

*NAPOMENA: Ukoliko koristite email servise poput HOTMAIL ili OUTLOOK, preporučujemo da koristite/napravite nalog na GMAIL ili YAHOO email servisu kako biste mogli da primite e-mail sa linkom za aktivaciju Korisničkog profila.
                                                                                                           

  AKTIVACIJA KARTICE

  Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, kartica će biti aktivirana nakon odobrenja od strane Korisničkog servisa i tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.

  Aktivacija kartica svih korisnika koji su se registrovali na sajtu mojakartica.rs obavlja se u toku radnog vremena (08h-16h) svakog radnog dana (Ponedeljak-Petak) od strane Korisničkog servisa.                                                                                                                                                                                       

  KORISNIČKI SERVIS

  Adresa:

  Starine Novaka 1 (prvis sprat), 11000 Beograd, Srbija

  Telefon:

  +381 11 33 49 877

  Email:

  info@mojakartica.rs

  Radno vreme:

  Ponedeljak – Petak: 08-16h