Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Registracija korisnika i aktivacija kartica – ISIC Montenegro

Registracija korisnika i aktivacija kartice

OBJAŠNJENJE

REGISTRACIJA KORISNIKA

Svi stari i novi korisnici kartica treba da naprave novi korisnički profil na novom portalu mojakartica.rs. sa ispravnim podacima za potpunu registraciju korisnika.

1. Izaberite opciju Moj profil/Aktivacija

2. Upišite sve neophodne podatke koji su potrebni za registraciju korisnika.

Prilikom popunjavanja podataka, potrebno je da izaberete i tačnu karticu koju posedujete i da unesete ispravan broj kartice!

 •  Da biste ispravno uneli vrstu kartice koju posedujete, u okviru polja “Kartice” možete da pogledate slike svih kartica klikom na polje “Vrste kartica”.
 • Kod polja “Broj kartice” prilikom registracije kliknite na malu notifikacionu ikonicu u obliku znaka pitanja kako bi vam se pokazali primeri brojeva kartica koji se unose prilikom registracije/aktivacije korisnika.

3. Nakon što ste završili sa popunjavanjem podataka, potrebno je da kliknete na dugme ” Registruj se” i na email ćete dobiti link za aktivaciju Korisničkog profila.

4. Klikom na link tvoj Korisnički profil postaje aktivan!

*NAPOMENA: Ukoliko koristite email servise poput HOTMAIL ili OUTLOOK, preporučujemo da koristite/napravite nalog na GMAIL ili YAHOO email servisu kako biste mogli da primite e-mail sa linkom za aktivaciju Korisničkog profila.
                                                                                                           

  AKTIVACIJA KARTICE

  Posle uspešno kreiranog Korisničkog profila, kartica će biti aktivirana nakon odobrenja od strane Korisničkog servisa i tada će korisnik moći da pristupi svim opcijama u svom Korisničkom profilu.

  Aktivacija kartica svih korisnika koji su se registrovali na sajtu mojakartica.rs obavlja se u toku radnog vremena (08h-16h) svakog radnog dana (Ponedeljak-Petak) od strane Korisničkog servisa.                                                                                                                                                                                       

  KORISNIČKI SERVIS

  Adresa:

  Starine Novaka 1 (prvis sprat), 11000 Beograd, Srbija

  Telefon:

  +381 11 33 49 877

  Email:

  info@mojakartica.rs

  Radno vreme:

  Ponedeljak – Petak: 08-16h

  MLADI PUTNIK

  MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

  Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

  Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

  ISIC KARTICA

  ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

  ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

  KONTAKT INFORMACIJE

  Svetozara Markovića 19,
  Podgorica, Crna Gora

  +38267 176 054

  isicmontenegro@gmal.com
  www.isic.me

  Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

  Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558