Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
UNIQA osiguranje – ISIC Montenegro

UNIQA osiguranje

Osiguranje za putovanje

Da bi vam boravak u zemlji i inostranstvu bio bezbrižan i opušten, neophodno je da pre polaska na put preuzmete potvrdu Uniqa osiguranja za putovanje koja pokriva sumu za troškove lečenja do 5.000 EUR, troškove spasavanja i traženja osiguranika preduzeti od strane nadležnih vlasti do iznosa od 5.000 EUR i troškove transportovanja posmrtnih ostataka osiguranika do iznosa od 1.500 EUR. UNIQA putno osiguranje važi za neograničen broj putovanja tokom važenja kartice.

Ova potvrda je besplatna i obuhvata zdravstveno osiguranje i osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i priznaju je sva strana diplomatska i konzularna predstavništva.

Preuzimanje potvrde za putno osiguranje

Potvrda za putno osiguranje se preuzima u korisničkom profilu u polju e-osiguranje nakon uspešne aktivacije EYCA kartice ili Studentske čip kartice na portalu www.mojakartica.rs. Potvrdu je potrebno odštampati i poneti na putovanje zajedno sa EYCA karticom ili Studentskom čip karticom.

U slučaju nezgode ili bolesti na putovanju korisnik sam snosi troškove, a nakon povratka u zemlju UNIQA obračunava i refundira iznos na osnovu originalnih računa, ukoliko je nastupio osigurani slučaj u skladu sa Uslovima za kombinovano osiguranje putnika organizovanih turističkih putovanja. Proces refundacije se vrši preko Evropskog omladinskog centra.

Podnošenje prijave nesrećnog slučaja i potrebna dokumentacija

Da biste prijavili nezgodu na putovanju, potrebno je da sledeću dokumentaciju pošaljete ili dostavite na našu adresu – Evropski omladinski centar, Starine Novaka 1, 11000 Beograd:

  • Fotokopiju lične karte.
  • Fotokopiju pasoša (prva strana i strana gde je pečat ulaska i izlaska iz zemlje).
  • Fotokopiju Evropske omladinske kartice (EYCA kartice) ili Studentske čip kartice.
  • Fotokopiju kartice sa računom iz banke. Ukoliko nemate svoj račun, onda se navodi račun jednog od roditelja, uz saglasnost da se nadoknada uplati na taj žiro račun.
  • Fotokopije računa i medicinskih izveštaja od lekara iz zemlje gde je povreda nastala.
  • Popunjenu prijavu nesrećnog slučaja (obavezno popuniti pre podnošenja zahteva Evropskom omladinskom centru).

*Prijavu nesrećnog slučaja korisnik popunjava samostalno i dostavlja popunjenu zajedno sa ostalom dokumentacijom.

Nakon provere dokumentacije, prosleđujemo je UNIQA osiguranju i u roku od 30 dana od datuma kompletiranja dokumentacije, UNIQA osiguranje će dostaviti Rešenje na adresu koja je navedena u prijavi.

Na dodatne zahteve osiguranja – 25% popusta u UNIQA poslovnicama

Ukoliko vam je potrebna polisa na sumu preko 5.000 EUR, sa Evropskom omladinskom karticom možete ostvariti popust od 25% na polisu zdravstvenog osiguranja. Ova polisa se preuzima direktno u poslovnicama UNIQA osiguranja širom Srbije uz pokazivanje EYCA kartice koja omogućava popust od 25% na ukupnu sumu za boravišni period u inostranstvu – osigurana suma polise je do 30.000 evra. Troškove lečenja nastalih usled posledice nesrećnog slučaja UNIQA osiguranje automatski pokriva. Za detaljnije informacije o ovoj polisi kontaktirajte korisnički servis UNIQA na +381 11 20 24 100.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati putem email-a info@mojakartica.rs ili na telefon + 381 11 33 49 877 radnim danima 08-16h.

*Uniqa sportsko origuranje,
*Opšti uslovi za osiguranje lica od posledica nesrećnog slučaj,
*Uslovi za kombinovano osiguranje putnika organizovanih turističkih putovanja,
*Informacije za ugovarača i osiguranika putovanja,
*Tabela invaliditeta.

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556