Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/isicme/public_html/wp-content/themes/kartica/functions-enfold.php on line 332
Studentska cip kartica – ISIC Montenegro

Studentska čip kartica

Koje su pogodnosti uz ISIC Studentsku čip karticu?

Pored funkcije elektronskog evidentiranja podataka u Studentskom domu i restoranu, Studentska čip kartica sadrži i međunarodnu  ISIC licencu  što znači da možeš koristiti sve pogodnosti koje ISIC kartica pruža:

Međunarodna Studentska Identifikaciona kartica (ISIC)

  • Međunarodni studentski ID
  • Popusti širom svijeta
  • Pogodnosti na prijave za Work and Travel program

Kako da postanem korisnik Studentske čip kartice?

Prilikom apliciranja za jedan od Studentskih domova širom Crne Gore ili upisa školske godine na jednom od fakulteta koji su u sistemu Studentske čip kartice, možeš podnijeti zahtjev za vađenje kartice. Instrukcije dobijaš direktno u Studentskim službama.

Kako da postanem korisnik Studentske čip kartice?

Gdje mogu da apliciram za akrticu?

Korisnički sevis:
Adresa: Svetozara Markovića 19, Podgorica, Crna Gora
Telefon: +38267176054
E mail: sukicjelena@gmal.com

Knjizara RASTER
Adresa: Oktobarske revolucije br.10, Podgorica

MLADI PUTNIK

MLADI PUTNIK osnovana je 2006 godine u Podgorici kao nevladina organizacija. Cilj organizacije je razvijanje projekata i programa za mlade kako bi se pospiješila njihova mobilnost i informisanje.

Podrška koju pružamo studentima, učenicima i nastavnom osoblju usmjerena je na povećanje  učešća u nacionalnim i međunarodnim kulturno-građanskim programima razmjene i obrazovne i naučne saradnje, zatim povećanje  informisanosti o aktivnostima vezanim za nauku, kulturu, putovanja, sport, obrazovanje i društveni život.

Jedan od najistaknutijih projekata koji izdvajamo je  je ISIC- International Student Identity Card.

ISIC KARTICA

ISIC KARTICA je namijenjena učenicima i studentima koji imaju dokaz o tome da su đaci ili da studiranju na osnovnim, postdiplomskim ili doktorskim studijama. Korisnici kartice moraju imati najmanje 12 godina.

ISIC kartica se primenjuje kao osnovno sredstvo identifikacije na mnogim univerzitetima i školama u svijetu, a koristi se i kao bankovna kartica.

KONTAKT INFORMACIJE

Svetozara Markovića 19,
Podgorica, Crna Gora

+38267 176 054

isicmontenegro@gmal.com
www.isic.me

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET

Copyright © 2019 Moja Kartica, Beograd. All rights reserved. Web design by Kha Concepts and bokisha.NET


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/isicme/public_html/wp-includes/functions.php on line 4556